Startsidan

Om Katapult Skrivarforum
Till Katapult Förlag

Kategorier
Noveller
Dikter
Betraktelser
Debatt
Resor

Läs                                                    
Senaste bidragen


Visa en slumpvist vald text

Texter i alfabetisk ordning
Texter efter skribent
Sök text / skribent

Prenumerera på nyhetsbrev:
Tipsa en vän:
 
Om Katapult Skrivarforum:

Katapult Skrivarforum är en förgrening till bokförlaget Katapult Förlag. Katapult Skrivarforum förhåller sig emellertid relativt fristående gentemot förlaget såtillvida att det är besökarna själva som bestämmer vad som ska publiceras.

Katapult Skrivarforum är en helt kostnadsfri tjänst som uppstod ur en vilja att skapa en mötesplats för skribenter och läsare. Tanken är att alla ska få en chans att bli lästa och utvecklas som författare, inte bara de som lyckas bli utgivna i bokform. Vi på Katapult önskar även att avdramatisera och krympa förhållandet mellan skribent och förlag. Vi är såklart även nyfikna på vad som publiceras på sidan och vårt skrivarforum ger oss en möjlighet att ta del av texter som ligger utanför vår egentliga utgivning. Katapults målsättning är att satsa på dem som ”de stora förlagen” inte bereder plats i sin utgivning. Detta genom att försöka lägga tonvikten på debutanter och Katapult önskar uppmuntra och främja skribenter att fortsätta utveckla sitt skrivande.

Katapult Förlag ger även ut den litterära tidskriften Ordinär. Tidskriften är tänkt som en alternativ plats och litterär springbrunn med fokus på debutanter där en del av texterna är hämtade från skrivarforumet.

Om du vill veta mer om Katapult Förlag och om våran utgivning finns det en länk till Katapult Förlags hemsida högst upp på den vänstra menyspalten.

Avslutningsvis vill vi uppmana alla våra medlemmar och besökare att visa ödmjukhet och respekt gentemot varandra.

Hoppas ni får en trevlig och givande vistelse på sidan.

/ Katapult Förlag


Kontakt:


Läs Katapult Skrivarforums
medlemsvillkor & frågor och svar

Sök på sidan

Välkommen

Användarnamn:

Lösenord:


Kom ihåg mig

                             Allt material på denna sida är © sina respektive författare.